07 september 2021

Komende webinars

Komende webinars

Voor de komende periode staan er twee webinars ‘op de rol’.

22 september: Op weg naar een nieuwe leerweg. Een GL en een TL pilotschool vertellen niet alleen over hun eerste ervaringen met een praktijkgericht programma in het nieuwe schooljaar, maar ook hoe zij zich hierop voorbereid hebben en geven tips aan niet-pilotscholen. Daarnaast is er aandacht voor de laatste ontwikkelingen en vragen rond de nieuwe leerweg.

Aanmelden

11 oktober: Bouwen aan Sterk beroepsonderwijs: In dit webinar komen twee onderwerpen aan de orde: de onderwijsinspectie legt uit hoe ze op basis van het nieuwe toezichtskader kijkt naar doorlopende leerroutes. Daarnaast vertelt Esther Klaster over samenwerking in de regio aan doorlopende leerroutes.

Aanmelden

Tijdens het webinar van 11 oktober is er ruimte voor publiek dat vragen kan stellen. Het webinar wordt live uitgezonden vanuit het Postilion Hotel in Bunnik. In de zaal kunnen 25 mensen aanwezig zijn. Na afloop van het webinar is er de mogelijkheid om met de sprekers in gesprek te gaan.

Alle webinars worden tussen 15.00 en 16.00 uur uitgezonden. Tijdens de webinars kunt u ook, zoals vanouds, via de livestream vragen stellen.