Cijfers

Handig en behulpzaam

Met welke vestigingen en instellingen kan het voortgezet onderwijs en het middelbaar beroepsonderwijs in gesprek gaan om het beroepsonderwijs te versterken? Of zoekt u naar informatie over het beroepsonderwijs (vo, mbo en hbo) en arbeidsmarkt op basis van de woonplaats van de leerling/student?

‘Bestemming na het VMBO’

In de stroomdiagrammen ‘Bestemming na het VMBO’ worden leerlingenstromen tussen vmbo-vestigingen en mbo-instellingen getoond. Zowel scholen voor voortgezet onderwijs als het middelbaar beroepsonderwijs kunnen zo zien met welke vestigingen en instellingen men in gesprek kan gaan om het beroepsonderwijs te versterken.

‘Onderwijs in de regio in cijfers’

Op de figuren en landkaarten ‘Onderwijs in de regio in cijfers’ wordt informatie getoond over het beroepsonderwijs (vo, mbo en hbo) en arbeidsmarkt op basis van de woonplaats van de leerling/student. De gebruikte indelingen zijn de gemeente, RMC regio en arbeidsmarktregio.

Dashboards Basiscijfers Jeugd

Met de Basiscijfers Jeugd geven UWV en SBB een actueel beeld van de kansen en mogelijkheden voor jongeren op de regionale arbeidsmarkt en stagemarkt. Elk kwartaal komt er een update, met recentere cijfers of aanvullende informatie.