20 september 2018

Mails naar mijn oude school

Mails naar mijn oude school

Leerlingen schrijven mails naar hun oude school om te laten weten hoe het nu met ze gaat.

 • Lees de mail

  Noor de Wilde-de Ligny schrijft een mail aan haar oude mentor Mohamed Talhaoui van De Werkplaats om haar inzichten te delen over hoe Mohamed haar geholpen heeft tijdens het vmbo om te worden wie zij nu is.

 • Lees de mail

  Stan Baltus studeert momenteel Technicus Hout en Restauratie aan het Regio College. Hij stuurt een mail naar zijn oude docent zijn ervaringen en waarom hij deze richting gekozen heeft.

 • Lees de mail

  Lucas Korenwinder momenteel student mbo2-opleiding Servicemedewerker schrijft een mail over over zijn ervaringen op de middelbare school en hoe hij tot zijn studiekeuze is gekomen. Ook beschrijft hij zijn ervaringen nu op het mbo en tijdens zijn stageperiode.

 • Lees de mail

  Jaime van Tuijl schrijft een mail aan haar voormalig leraar Duits op het Schoonhovens College, meneer Van Waas. Ze vertelt over de verschillen die ze ervaart tussen het vmbo en mbo. Ook schrijft ze over haar vervolgopleiding, haar stages en over wat ze na het afronden van haar opleiding wil gaan doen.

 • Lees de mail

  Carlijn Wissing schrijft een mail naar mevrouw Pagel, haar docent Duits. Carlijn schrijft dat ze het lastig vond om een opleiding te kiezen maar dat ze na een scholenmarkt en open dag gekozen heeft voor de opleiding Specialist Restauratie en Decoratie van Vakschool Nimeto in Utrecht.

 • Lees de mail

  Anna Verhoeven studeert momenteel aan het ROC in Nijmegen, ze volgt de opleiding Verpleegkundige op niveau 4. Ze stuurt een mail naar haar oude docent van het vmbo over de keuzes die ze heeft gemaakt en haar ervaringen binnen haar studie.

 • Lees de mail

  Ilias volgt sinds afgelopen zomer een mbo-4 opleiding in de beveiliging en gaat zich het komende jaar verder specialiseren. Hij vertelt in een mail naar zijn oude vmbo-docent hoe het hem tot nu toe vergaat.

 • Lees de mail

  Dinara Paulo Kakinda schrijft een mail naar een docent op haar vorige vmbo-school. Ze schrijft over haar ervaringen in het MBO en haar carrièredromen. Ze wil de economische kant op en internationaal ondernemen. In haar bericht geeft ze ook advies aan leerlingen over het maken van de juiste studiekeuze.