Experimenten Doorlopende leerlijnen vmbo-mbo (vakmanschapsroute Horeca en Bakkerij)

De vakmanschaproute is voor alle richtingen, beginnend in leerjaar 3 van het vmbo binnen het domein Horeca en Bakkerij, waarbij de focus op de kwetsbare leerlingen ligt. Het uitgangspunt is het behalen van een vmbo-diploma door middel van extra begeleiding en aanvullende praktijklessen. De docenten geven zowel op het vmbo als het mbo les vanaf eenzelfde onderwijslocatie. Door het geïntegreerde onderwijsprogramma is het mogelijk dat het onderwijs versneld kan worden doorlopen. Ook is het mogelijk voor leerlingen om door te gaan in de zomervakantie (om zomerlek tegen te gaan), bijvoorbeeld in de vorm van een stage voor het mbo-programma.

Over ons
Arbeidsmarktregio
Midden-Gelderland
Niveaus samenwerking
Bestuurlijk/beleidsmatig; Uitvoerend
Sectoren
Voedsel, Groen en Gastvrijheid (VGG) -- VGG Voeding
Betrokken partijen
VMBO, MBO
Inhoudelijk thema
1. Realisatie van doorlopende leerroutes (vmbo/mbo)
Toelichting inhoudelijk thema
-
Startjaar
2014

Experimenten Doorlopende leerlijnen vmbo-mbo (vakmanschapsroute Horeca en Bakkerij)

Meer informatie
  • Betrokken vmbo-scholen

  • Arentheem College
  • Betrokken mbo-instellingen

  • ROC A12
Contactpersoon
Naam contactpersoon
-
Functie contactpersoon
-
Organisatie contactpersoon
-
E-mailadres contactpersoon
-
Telefoonnummer
-
Website
-

Zijn de gegevens van dit samenwerkingsinitiatief onjuist en/of onvolledig?

U kunt in het formulier de gewenste aanpassingen/toevoegingen doorgeven.