05 september 2023

Twee webinars over de doorlopende leerroutes

Schrijf nu in!

In 2023 vinden nog twee webinars plaats over doorlopende leerroutes. De thema’s zijn samenwerken met meerdere mbo’s en de rol van de docent in een doorlopende leerroute. De webinars vinden plaats op 25 september en 6 november. Schrijf u nu in!

Webinar: Doorlopende leerroutes met meerdere mbo’s

Het Element in Amersfoort heeft 13 jaar ervaring met doorlopende leerroutes met meerdere mbo’s. Zo kunnen vmbo-leerlingen die een mbo-onderdeel bij het ene mbo hebben afgesloten dat verzilveren bij het andere mbo. Wilt u weten hoe dat zit? Kijk dan naar het webinar op 25 september aanstaande.

Aanmelden

Webinar: Docent in een doorlopende leerroute

Janna Zuiderveld en Inge Korterink hebben de afgelopen jaren onderzoek gedaan naar de rol van de docent in een doorlopende leerroutes. Hun onderzoek richt zich vooral om doorlopende leerroutes vmbo-basis – mbo-2. In een doorlopende leerroute vormen professionals uit twee verschillende onderwijsvormen (vo en mbo) samen een docententeam. Dit levert uitdagingen op. Tijdens het webinar van 6 november vertelt Janna Zuiderveld over dit onderzoek en de aanbevelingen die vanuit het onderzoek gedaan zijn.

Aanmelden

  • Terugkijken webinars SBO

    Een webinar in de reeks webinars Bouwen aan sterk beroepsonderwijs gemist?

  • Volgen webinars SBO

    Geïnteresseerd in komende webinars? Kijk dan in de agenda. U kunt zich al aanmelden.