04 juni 2018

Nieuwe website Sterk Beroepsonderwijs

Vanaf 4 juni is de nieuwe website van Sterk Beroepsonderwijs in de lucht!

Het ministerie van OCW, de AOC Raad, MBO Raad, Stichting Platforms VMBO (SPV), Platform TL en de VO-raad zetten zich de komende jaren samen in voor sterk beroepsonderwijs. De website draagt bij aan het doel van het programma: direct (en minder direct) betrokkenen doorlopend, proactief en op een eenduidige manier informeren, inspireren en activeren voor krachtig beroepsonderwijs. Betrokkenen zetten zich in voor innovatief en toekomstbestendig beroepsonderwijs. Op deze manier wordt ervoor gezorgd dat jongeren zich met voldoende bagage en perspectief kunnen redden op de arbeidsmarkt. Alle betrokkenen dragen bij aan de beleidsvorming en aan de implementatie van het programma.

Inspiratievoorbeelden uit de praktijk

Er is gestreefd naar een overzichtelijke website met een frisse uitstraling en informatieve inhoud. Daarnaast bevat de website veel beeldmateriaal en visuele elementen. U vindt er regelmatig nieuwsupdates, evenementen en belangrijke informatie over onder andere regionale samenwerking tussen vmbo en mbo en een nieuwe leerweg. Het hart van de website zijn de vele inspiratievoorbeelden uit de praktijk die bedoeld zijn om u te prikkelen en nieuwe ideeën te geven.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

We hopen dat het resultaat u aanspreekt! We vernemen ook graag wat u van de opzet en de inhoud van de website vindt. U kunt contact opnemen via ons contactformulier. Wilt u op de hoogte blijven van Sterk Beroepsonderwijs? Meldt u zich dan aan voor de nieuwsbrief.