18 januari 2022

Nieuwe leerweg verhuist per 1 februari 2022

Per 1 februari 2022 wordt alle informatie over de samenvoeging van de gemengde leerweg (gl) en theoretische leerweg (tl) van het vmbo met een praktijkgericht programma gebundeld op www.nieuweleerweg.nl. U vindt op deze website dan alle bestaande én nieuwe informatie over de nieuwe leerweg. 

De informatie over de nieuwe leerweg die nu te vinden is op www.sterkberoepsonderwijs.nl verhuist dus per 1 februari naar www.nieuweleerweg.nl. De website van het programma Sterk Beroepsonderwijs blijft, zoals u gewend bent, informatie bieden over de samenwerking tussen vmbo en mbo en/of het bedrijfsleven in een doorlopende leerroute.

Wat vindt u straks op www.nieuweleerweg.nl?

Op www.nieuweleerweg.nl vindt u per 1 februari onder meer informatie over beleid, de examenprogramma’s en een overzicht van de 140 pilotscholen die deelnemen aan de pilot praktijkgerichte programma’s. Ook delen deze pilotscholen hun ervaringen en vindt u er een agenda met alle webinars en bijeenkomsten voor het komende jaar.

Schrijf u in om op de hoogte te blijven!

Tot op heden ontving u via de nieuwsbrieven van Sterk Beroepsonderwijs ook informatie over de nieuwe leerweg. Wilt u vanaf 1 februari op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen over de nieuwe leerweg en het praktijkgericht programma? Schrijf u dan alvast in voor de nieuwsbrief op www.nieuweleerweg.nl.