11 februari 2020

Bouwstenen voor een doorlopende leerroute

Experts uit de praktijk gezocht

De komende maanden verschijnen er op de website ‘Bouwstenen voor een doorlopende leerroute’. Van de samenwerkingsovereenkomst die aan een doorlopende leerroute ten grondslag moet liggen tot aan ‘Examinering’, ‘Financiële afspraken’ en ‘Medezeggenschap’. Kortom, alle onderwerpen waarover u in gesprek gaat wanneer u aan de slag gaat met doorlopende leerroutes en waarover u afspraken maakt.

Sessie op 24 maart 2020

Bij het ontwikkelen van de bouwstenen horen we graag uw mening. Is wat op papier staat duidelijk? Wat mist u in een bouwsteen? Of welke informatie is overbodig? Vragen waarop we graag een antwoord willen hebben. Daarom leggen we regelmatig een bouwsteen voor aan u als experts uit de praktijk. Op 24 maart organiseren we een sessie rond de bouwsteen ‘Stappenplan en ontwerprichtlijnen voor een doorlopende leerroute’. Van 16.00 tot 19.00 uur bespreken we deze bouwsteen. De bijeenkomst staat open voor een beperkt aantal deelnemers en vindt plaats aan de Aidadreef 4 in Utrecht. Uiteraard zorgen we voor een maaltijd.

Deelnemers ontvangen ter voorbereiding vooraf de concepttekst voor de bouwsteen. De opbrengsten van deze bijeenkomst delen we via de site.

Ja, ik doe mee!