Bouwstenen voor een doorlopende leerroute

Datum: 24 maart 2020
Tijd: 16.00 tot 19.00 uur
Plaats: Utrecht

De komende maanden verschijnen er op de website ‘Bouwstenen voor een doorlopende leerroute’. Van de samenwerkingsovereenkomst die aan een doorlopende leerroute ten grondslag moet liggen tot aan ‘Examinering’, ‘Financiële afspraken’ en ‘Medezeggenschap’. Kortom, alle onderwerpen waarover u in gesprek gaat wanneer u aan de slag gaat met doorlopende leerroutes en waarover u afspraken maakt.

Bij het ontwikkelen van de bouwstenen horen we graag uw mening. Is wat op papier staat duidelijk? Wat mist u in een bouwsteen? Of welke informatie is overbodig? Vragen waarop we graag een antwoord willen hebben. Daarom leggen we regelmatig een bouwsteen voor aan u als experts uit de praktijk. Op 24 maart organiseren we een sessie rond de bouwsteen ‘Stappenplan en ontwerprichtlijnen voor een doorlopende leerroute’. Van 16.00 tot 19.00 uur bespreken we deze bouwsteen. De bijeenkomst staat open voor een beperkt aantal deelnemers en vindt plaats aan de Aidadreef 4 in Utrecht. Uiteraard zorgen we voor een maaltijd.

Deelnemers ontvangen ter voorbereiding vooraf de concepttekst voor de bouwsteen. De opbrengsten van deze bijeenkomst delen we via de site.

In verband met het coronavirus is deze bijeenkomst geannuleerd.