Vragenuur pilot nieuwe leerweg

Datum: 3 september 2020
Tijd: 13.00 uur

Heeft u nog vragen over het invullen van het format voor het aanvragen van een pilot nieuwe leerweg, dan kunt u deze 3 september stellen tijdens een digitaal vragenuurtje. Tijdens dit vragenuurtje beantwoorden medewerkers van OCW en DUS-I uw vragen en geven ze desgewenst uitleg bij het aanvraagformulier. Het vragenuur wordt opgenomen en na afloop beschikbaar gesteld via de website Sterk beroepsonderwijs. U kunt zich voor het vragenuur aanmelden via onderstaande link, hier kunt u ook direct uw vraag stellen. Wij zorgen er dan voor dat deze in elk geval 3 september aan de orde komt. Vóór 3 september ontvangt u een bevestiging en een link naar het vragenuur.

Tijdens het vragenuurtje kunt u vragen stellen via de chat en WhatsApp. Vragen die tijdens het vragenuur niet aan de orde komen, worden in elk geval nog dezelfde dag beantwoord.

Wilt u niet wachten met het invullen van het aanvraagformulier tot 3 september, maar heeft u wel vragen? Kijk dan naar de opname van het tweede webinar. Tijdens het webinar van 18 juni is per pagina een toelichting gegeven bij het formulier.

Aanmelden voor het vragenuurtje